A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Відбулось урочисте відкриття Таїровського консультативно-діагностичного центру.

Дата: 19.12.2019 16:14
Кількість переглядів: 84

Радужный, открытие, поликлиника, Радужний, відкриття, поліклінікаСьогодні, 19 грудня, о 12 годині в житловому масиві “Радужний” відбулось урочисте відкриття Таїровського консультативно-діагностичного центру.

Мешканці вже давно вимагали амбулаторію сімейної медицини, адже одеські медичні заклади відмовляють в прийомі мешканцям “Радужного” через неналежність мікрорайону до міста, і направляють усіх, хто потребує медичної допомоги, до Овідіопольської лікарні, яка знаходиться аж за 40 кілометрів.

Звичайно, це створювало проблеми для цілої низки громадян: хворим, яким потрібен лікарняний, маломобільним верствам населення та молодим матерям із немовлям….

Тепер же можна буде нікуди не їхати, а просто прийти до Таїровського консультативно-діагностичного центру, який розташований на першому поверсі будинку № 21, укласти договір із сімейним лікарем та отримати необхідну допомогу.

Радужный, открытие, поликлиника, Радужний, відкриття, поліклініка

Радужный, открытие, поликлиника, Радужний, відкриття, поліклініка

Радужный, открытие, поликлиника, Радужний, відкриття, поліклініка

Нагадаємо, мешканці декілька років звертались в усі можливі інстанції для вирішення цієї наболілої проблеми. Знайти вихід із ситуації намагалось керівництво Таїровської селищної ради, окремі депутати, Громадська організація “Нове Таїрове” та забудовник мікрорайону «Руніком Інвест».

Велась тривала переписка з органами влади та забудовником, проводились наради і зустрічі в селищній раді та облдержадміністрації, збирались підписи під колективними зверненнями, піднімались питання на телебаченні тощо.

Проблема була настільки гострою, що для привернення уваги влади на відсутність в житловому масиві належної інфраструктури жителі мікрорайону минулого року навіть перекривали проспект Небесної Сотні.

Але зрештою наполегливість та згуртованість мешканців принесла свої результати – Таїровська селищна рада домовилась із забудовником щодо ремонту та передачі у комунальну власність відповідного приміщення під амбулаторію сімейної медицини.

Втім, це було лише половиною справи, адже тепер це приміщення необхідно було обладнати необхідною медичною апаратурою.

Завдяки кропіткій праці величезної кількості людей, які доклали надзвичайно багато зусиль (і це в жодному разі не перебільшення!), в установі з’явилось найсучасніше обладнання, якому можуть позаздрити усі об’єднані громади нашої області! І завдяки цій ретельно підібраній найкращій апаратурі медичний заклад в Радужному відповідає вищим стандартам, аніж амбулаторія, а тому отримав більш високий статус – це найсучасніший консультативно-діагностичний центр. І тепер він розпочинає свою роботу!

Радужный, открытие, поликлиника, Радужний, відкриття, поліклініка

Радужный, открытие, поликлиника, Радужний, відкриття, поліклініка

Радужный, открытие, поликлиника, Радужний, відкриття, поліклініка

Вітаємо усіх мешканців житлового масиву “Радужний” з цією перемогою!

Ознайомитись  з фотогалереєю можна тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора