A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Профілактичні щеплення проти гепатиту В

Дата: 12.04.2021 10:16
Кількість переглядів: 109

 

 

    КНП «Таїровський КДЦ» здійснює управління медичним обслуговуванням населення Таїровської об’єднаної територіальної громади Одеської області, вживає заходи з профілактики захворювань населення та підтримання громадського здоров’я  в порядку та на умовах, встановлених законодавством України та Статутом.

 

       Особливу увагу у своїй діяльності центром приділяється профілактиці  гепатиту В.

 

    Вірусні гепатити - це велика група захворювань, які викликаються вірусами, що здатні розмножуватися безпосередньо в клітинах печінки з наступним порушенням їх функцій. Виникає гостре та/або хронічне запалення печінки, яке деколи призводить до цирозу і, навіть, раку. Сьогодні відомо вісім типів вірусу гепатиту: A, B, C, D, E, J, F, TT. Віруси гепатиту вважаються одним з основних факторів ризику для здоров'я людства в цілому.


    Відповідно до  Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»,  «Про захист населення від інфекційних хвороб», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 16.09.2011  № 595 «Про порядок проведення профілактичних щеплень в Україні та контроль якості й обігу медичних імунобіологічних препаратів» прошу Вашого сприяння у доведенні до відома мешканців Таїровської об’єднаної територіальної громади про проведення КНП «Таїровський КДЦ» профілактичних заходів щодо запобігання захворювання гепатиту В.

 

     Оскільки сьогодні вакцина надійно захищає людину  від зараження вірусом гепатит В, КНП «Таїровський КДЦ» запрошує на безкоштовні  профілактичні щеплення проти гепатиту В.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора