A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Як укласти декларацію з сімейним лікарем

Дата: 19.04.2021 10:17
Кількість переглядів: 111

     В нашому консультаційно-діагностичному центрі працює 7 сімейних лікарів, з них 4 ведуть прийом безпосередньо в КНП  в масиві «Радужний», 2 – в Таїровській амбулаторії  загальної практики  сімейної медицини (смт. Таїрове), 1 - в Сухолиманському фельдшерсько-акушерському пункті (с. Сухий Лиман).

    Для того, щоб підписати декларацію, необхідно при собі мати паспорт (тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання в Україні, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту), ідентифікаційний номер та мобільний телефон. Якщо ж Ви підписуєте декларацію з педіатром (чи сімейним лікарем, який буде обслуговувати вашу дитину), то також знадобиться свідоцтво про народження дитини та документи (паспорт та код) одного з її батьків або опікунів.


    Якщо вирішили змінити лікаря - нема потреби окремо розривати з ним декларацію. Достатньо підписати декларацію з новим лікарем. Попередня декларація анулюється автоматично через SMS-повідомлення з кодом на мобільний телефон.


    На сьогоднішній день з сімейними лікарями КНП «Таїровський КДЦ» укладено вже більше 10,5 тисяч декларацій.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора