A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Інформація про нас

Дата: 28.07.2022 18:25
Кількість переглядів: 481

Комунальне некомерційне підприємство

Таїровської селищної ради

«Таїровський консультативно-діагностичний центр»

 

Заклад охорони здоров’я - комунальним некомерційним підприємством, що надає первинну медичну допомогу за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій, пов’язаних з первинною медичною допомогою, та послуги вторинної/спеціалізованої медичної допомоги за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій, пов’язаних із вторинною медичною допомогою.

Безкоштовні медичні послуги отримують пацієнти, які уклали декларації з сімейним лікарем, терапевтом та педіатром, та зареєстровані в електронній медичній системі HELSI.

Прийом  пацієнтів  ведеться  сімейними  лікарями, терапевтом, педіатром  та лікарями  вузьких  спеціальностей:  лікарем  з функціональної діагностики, лікарем з ультразвукової діагностики, акушером-гінекологом, кардіологом, невропатологом, отоларингологом, отоларингологом дитячим, хірургом, хірургом дитячим, дерматовенерологом, ендокринологом, урологом, офтальмологом, ендоскопістом, онкологом, ортопедом-травматологом.

 

Графік прийому профільних спеціалістів розміщений в системі HELSI, на інформаційних стендах в приміщеннях закладу, а також можна записатись на прийом через реєстратуру.

  • КНП «Таїровський КДЦ» розташований в ж/м «Радужний», будинок 21, тел. 0800752775 (безкоштовний), 0660008538, 0487701730, e-mail адреса: kdc_tairovo@ukr.net
  • Таїровська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, розташована в смт. Таїрове, пр-т 40-річчя Перемоги, 17, тел. 066-000-85-61, e-mail адреса: tairocpmsd@ukr.net
  • Сухолиманський фельдшерсько-акушерський пункт, розташований в с. Сухий Лиман, вул. Чорноморців, 109а, тел. 066-000-85-73, e-mail адреса: kdc_tairovo@ukr.net

 

 

В нашому центрі пацієнти отримують безкоштовні лабораторні дослідження за направленням від сімейного лікаря та вузьких спеціалістів:

  • основні: загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, глюкоза крові тощо;
  • специфічні: біохімічній аналіз крові, коагулограма, ліпідограма, група крові та резус фактор;
  • інші: імуноферментні аналізи, аналізи на COVID-19, тропонін, глікований гемоглобін.

В КНП «Таїровський КДЦ» проводяться інструментальні методи діагностики: ЕКГ, велоергометрія, спірографія, холтер ЕКГ та AT, дерматоскопія, УЗД, доплер судин голови та шиї, доплер судин нижніх кінцівок, вимірювання рефракції та гостроти зору, офтальмоскопія, біомікроспія, відеоколоноскопія, відеоцистоскопія, відеокольпоскопія, риноскопія, остоскопія, ларингоскопія, фарингоскопія, відеофіброгастроскопія

 

Заклад забезпечений сучасним медичним обладнанням та апаратурою, має: систему ендоскопічної візуалізації - відеогастроскоп, відеоколоноскоп, відеоцистоскоп, відеокольпоскоп; велоергометричний комлекс для моніторингу діяльності серцево-судинної системи, для добового моніторингу артеріального тиску - холтер АД та ЕКГ; дерматоскоп; офтальмологічне обладнання - лампу щілинну, цифровий автоматичний фороптер, непрямий офтальмоскоп, авторефкератометр для виявлення та вимірювання аномалій бінокулярного зору, для біомікроскопічного дослідження переднього відділу ока тощо; системний аналізатор швидкого тестування глюкози, мікроскоп, стерилізатор паровий з принтером, коагулометр напівавтоматичний 4-канальний, аналізатор глюкози та кетонів, гематологічний аналізатор, сухоповітряний термостат, сухожаровий термостат, центрофугу, аналізатор сечі, автоматичний аналізатор імуноферментного та біохімічного аналізу, імунохромотографічний аналізатор; лазер хірургічний діодний, апарат для активно пасивної механотерапії верхніх і нижніх кінцівок та апарат для тривалої пасивної розробки суглобів кінцівок, терапевтичну кушетку сухого витяжіння, апарат для ударно-хвильової терапії німецького виробника.

В КНП «Таїровський КДЦ» є операційний блок, 2 палати денного стаціонару (на Радужному масиві та в Таїровській амбулаторії), лабораторія, 2 службових автомобіля, на базі Таїровської амбулаторії розташований фізіотерапевтичний кабінет.

 

 

 

Операційна оснащена сучасним медичним обладнанням (хірургічний стіл, апарат ШВЛ, апарат УЗД тощо) проводяться оперативні втручання «Хірургія одного дня».

 

 

 

 

Для забезпечення пільгової категорії населення Таїровської громади відповідно до програм медичних гарантій та соціальних програм Таїровської селищної ради безкоштовно пацієнти отримують перелік лікарських засобів та медичних виробів за категорією захворювань: кардіологічні, неврологічні, онкологічні, ендокринологічні, ревматологочні, пульмонологічні, інфекційні, гематологічні та орфанні захворювання.

Забезпечення населення медичними препаратами за програмою «Доступні ліки» за терапевтичним профілем (кардіологія, пульмонологія, ендокринологія).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора