A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Реанімобіль в Таїровській громаді

Дата: 11.04.2024 15:25
Кількість переглядів: 8

Шановні мешканці Таїровської громади!

Таїровській громаді передали автомобіль швидкої допомоги, оснащений обладнанням для невідкладної допомоги та реанімаційних дій.

«Це велика подія для нашої громади. Таїровська громада отримала довгоочікуваний реанімобіль. Ми поклали багато сил та часу, щоб цей автомобіль швидкої допомоги прибув до Таїровської громади. Дякуємо усім та кожному, хто допомагав у цій справі, хто не стояв осторонь» - зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

Керівництво Таїровської селищної ради в урочистій обстановці передало ключі директору КНП "Таїровський консультативно-діагностичний центр" Юрію Попову.

Реанімобіль – це автомобіль швидкої допомоги, який укомплектований обладнанням з урахуванням діагнозу пацієнта. Якщо в дорозі стан пацієнта погіршиться, лікарі зможуть оперативно допомогти йому, оскільки всі необхідні апарати та ліки вже є під рукою.

 Доволі часто трапляються ситуації, коли потрібна невідкладна допомога, щоб, як можна швидше, допомогти людині, що потрапила в біду. Адже будь-яка загроза здоров’ю вимагає швидкої невідкладної допомоги і чим швидше пацієнт буде оглянутий, тим менший ризик ускладнень і вище шанси одужання в таких випадках реанімобіль – незамінний інструмент допомоги.

Види допомоги при використанні реанімобіля:
*Екстрена – прибуття реанімобіля до місця пригоди і швидка доставка потерпілого в медичний заклад. У процесі транспортування, надання першої медичної допомоги і оцінка стану людини.
*Планова – доставка лежачих хворих або людей з неможливістю самостійного пересування в медустанови для планового огляду. Виконання процедур і перевезення назад. Також до планових транспортуванням відноситься перевезення пацієнта до іншого міста або населений пункт. У зв’язку з недоліком обладнання або медикаментів, для продовження лікування.
*Забезпечення спортивних та інших змагань і заходів на території громади тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора