A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

COVID-19

Дата: 18.09.2024 14:23
Кількість переглядів: 16

Головною метою вакцинації та ревакцинації проти COVID-19 залишається запобігання тяжким випадкам COVID-19 та ускладненням коронавірусної інфекції. МОЗ спільно з НТГЕІ наголошує на важливості вакцинації проти COVID-19 раніше невакцинованих осіб, які належать до груп ризику тяжкого перебігу COVID-19 чи за родом діяльності (люди 60+, вагітні, люди з хронічними захворюваннями, представники професійної групи ризику, наприклад, лікарі, вчителі, військові та інші).

Фото без опису

Оновлені рекомендації НТГЕІ затверджені наказом МОЗ від 5 серпня 2024 року №1380. Вони відповідають останнім світовим рекомендаціям щодо щеплень проти СОVID-19 Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). 

Люди, які в попередні роки пройшли базовий курс щеплення (*два або три щеплення, в залежності від вакцини) та зробили 4 або 5 за рахунком бустерне щеплення минулого року, — можуть і надалі безоплатно ревакцинуватись. Для цього необхідно записатись до сімейного лікаря та після візиту вакцинуватись у найближчому пункті щеплення. У разі, якщо у регіоні чи області охочих вакцинуватись виявиться більше, ніж наявних вакцин, —  в першу чергу вакцинацію отримують саме пацієнти з групи ризику.

«Comirnaty» Омікрон виробник «Pfizer» Німеччина є в наявності в КНП «Таїровський КДЦ» чекаємо Вас. Бережіть себе і всіїх близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора