A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

У Сухому Лимані відкрили ФАП з новим обладнанням, туями та дитячими гойдалками

Дата: 22.08.2020 16:10
Кількість переглядів: 145

 

Після капітального ремонту у Сухому Лимані був відкритий фельдшерсько-акушерський пункт. У приміщенні замінили електрообладнання, підлогу, встановили нове медичне обладнання, пофарбували стіни і фасад, а поруч з ФАПом висадили 15 туй та встановили огорожу. На території також з'явилися гойдалки для дітей. У відкритті оновленого медичного закладу взяла участь т.в.о. голови Таїровського селищної ради Лариса Бурлака, медики і жителі громади.

«Тепер сухоліманци мають сучасний ФАП, в якому приємно отримувати медичну допомогу. На реконструкцію закладу було витрачено близько 980 тисяч гривен. Медична допомога та аналізи безкоштовні для жителів громади, які уклали договори з сімейним лікарем. Плануємо і надалі відкривати такі важливі об'єкти в Таіровській ОТГ», - зазначила т.в.о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Сухолиманський ФАП налічує 4 кабінети: сімейного лікаря, профілактичних щеплень, маніпуляційний кабінет та санітарну кімнату. У медичному закладі працюватимуть сімейний лікар і 2 медсестри.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора