A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Програма «Доступні ліки», «Інсулінопрограма»

Дата: 26.04.2021 10:28
Кількість переглядів: 130

   

    Інформує КНП «Таїровський КДЦ» - в нашому закладі реалізується урядова програма «Доступні ліки». Програма заснована на механізмі реімбурсації — повному або частковому відшкодуванні вартості лікарських засобів пацієнтам з певними захворюваннями.

    Механізм відшкодування вартості лікарських засобів поширюється на пацієнтів з такими захворюваннями: серцево-судинні захворювання, діабет II типу, бронхіальна астма тощо.

    Інформацію про програму реімбурсації та перелік ліків, які в неї входять, можна знайти на сайті НСЗУ в розділі «Доступні ліки» (https://nszu.gov.ua/ogoloshennya-pro-ukladennya-dogovoriv/dostupni-liky).

    Щоб отримати ліки за програмою «Доступні ліки»  пацієнту необхідно звернутись до  сімейного  лікаря чи педіатра КНП «Таїровський КДЦ» (з яким укладено декларацію). Лікар  виписує рецепт, що діє 30 днів, після чого пацієнт має звернутись до аптеки з позначкою «Доступні ліки» та отримати ліки безоплатно або з частковою доплатою за виписаним рецептом.

    Також, в нашому центрі Ви можете отримати інсулін за державною програмою. Щоб отримати препарати інсуліну пацієнту необхідно прийти на прийом до лікаря-ендокринолога консультаційно-діагностичного  центру Константінової Юлії Валентинівни. Ендокринолог вносить данні до єдиного реєстру пацієнтів, що потребують інсулінотерапії. Лікар 1 раз на місяць видає рецепт, за яким в аптеці пацієнт  отримує інсулін безоплатно чи з доплатою в залежності від категорії  хворих на діабет, яким призначається певний вид і форма випуску препарату інсуліну.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора