A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Робота фізіотерапевтичного кабінету

Дата: 31.05.2021 08:41
Кількість переглядів: 683

Фізіотерапія (в перекладі з грецького означає «лікування силами природи») - це напрям медицини, який вивчає дію на організм людини штучно створених, природних, а також фізичних факторів і їх застосування з метою профілактики, лікування і реабілітації. Фізіотерапевтичні методи ефективні, нешкідливі, фізіологічні та підвищують імунний захист організму. Застосування фізіотерапії дозволяє підсилити дію медикаментозних препаратів і зменшити їх побічну дію.

Таїровська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини запрошує жителів Таїровської громади до нашого фізіотерапевтичного кабінету, який оснащений сучасною лікувально-профілактичною апаратурою (апарат Рефтон-01-ФС, прилад низькочастотної електротерапії «Радіус-01 ФТ», опромінювач УФ БОП-01/27-НанЭМА, Магофон-01, Алмаг 01)  і розташований у спеціально облаштованому для цієї мети приміщенні, яке повністю відповідає вимогам експлуатації і техніки безпеки.

У фізіотерапевтичному кабінеті здійснюють наступні процедури: УВЧ-терапія, електрофорез, магнітотерапія, ультразвукова та інгаляційна терапія. З їх допомогою  лікують захворювання  опорно-рухової, дихальної, сечостатевої, шлунково-кишкової та серцево-судинної систем, лор-органів. Фізіотерапевтичні процедури показані як в гострий період захворювання, так і під час загострення хронічних захворювань.

Фізіотерапія чинить знеболювальну та протизапальну дію, має здатність покращувати кровообіг та трофіку тканин, стимулює процеси  регенерації ушкоджених тканин після переломів. Широко застосовується в педіатрії для лікування ГРВІ, алергічних  захворювань, обструктивних захворювань легень, вазомоторного риніту, лімфаденіту.

Досить хороший ефект від фізіотерапії при реабілітації хворих після перенесеної коронавірусної  інфекції для зменшення проявів залишкових явищ.

Ласкаво просимо до нашого кабінету !!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора