A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Новини

“Вакцинуй важливого себе”

Щороку в осінньо-зимовий період реєструється зростання захворюваності респіраторно-вірусними інфекціями, грипом, коронавірусною хворобою. Ці хвороби дуже легко передаються від людини до людини повітряно-крапельним шляхом - коли хворий кашляє, чхає чи просто розмовляє. У зоні зараження перебувають усі в радіусі двох метрів навколо. Хвора людина, навіть із легкою формою, становить небезпеку для оточуючих.

14:01 22.11.2023

Buto-Asma

Шановні мешканці Таїровської громади! КНП “Таїровський КДЦ” отримав від Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) в Україні,  гуманітарну допомогу у вигляді  100 флаконів препарату Buto-Asma (Сальбутамол) який застосовується для лікування захворювань дихальних шляхів (Астма, бронхіт, бронхоспазм). Препарат можна отримати у сімейного лікаря.

15:11 15.11.2023

Гепатит А

Вірусний гепатит А – це гостре антропонозне захворювання печінки, що викликається РНК–вірусом. Також має назву хвороба Боткіна.

11:24 08.11.2023

Дитячий стоматолог у КНП "Таїровський КДЦ"

Приємна новина для мешканців Таїровської громади ! Повідомляємо, що за адресою Одеська область, Одеський р-н, с. Лиманка, "ж/м "Ульянівка", масив "Радужний",буд. 23 веде прийом лікар стоматолог дитячий - Гирля Наталія Олегівна з дев'яти річним досвідом роботи в галузі дитячої стоматології. Проводить профілактику і лікування пацієнтів віком від 0 до 18 років.

08:33 08.11.2023

Профілактика інсульта

Інсульт – захворювання 21 століття. І, якщо раніше вважалося, що йому схильні лише люди похилого віку, але сьогоднішня статистика переконує у протилежному. Молоде покоління також страждає на інсульт. Неправильний або малорухливий спосіб життя, неправильне харчування, стресові ситуації, нестача сну та відпочинку, надмірне вживання алкоголю, куріння стають основними причинами захворювання. І, якими вони не були, результат найчастіше плачевний: повна чи часткова паралізація, проблеми з диханням чи мовою і навіть смерть.

15:17 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора