A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Новини

Автоматичний Безконтактний пневмотонометр

Шановні пацієнти запрошуємо на вимірювання внутрішньоочного тиску! Автоматичний безконтактний пневмотонометр дозволяє поводити скринінг внутрішньоочного тиску. Пневмотонометр індивідуально підбирає інтенсивність повітряного вистрілу що дозволяє зменшити дискомфорт пацієнта,а також дана система автоматично враховує величину товщини рогівки під час розрахунку внутрішньоочного тиску,що дозволяє отримати точний результат. Вимірювання вгд займає декілька секунд. Підвищенний внутрішньоочного тиск є одним із симптомів глаукоми,яка призводить до сліпоти. Рання діагностика є запорукою успішного лікування!З повагою лікар-офтальмолог Таїровського КДЦ!

11:14 01.12.2022

Вітання з Днем сімейного лікаря

  З усім світом 19 травня ми разом  відзначаємо День сімейного лікаря. У цей день громадськість віддає данину поваги нелегкій праці сімейних лікарів і їхній ролі в системі охорони здоров’я всього світу.

10:58 19.05.2022

Вітання з Міжнародним Днем медичної сестри

Вітаємо з Міжнародним Днем медичної сестри! Медична сестра – це, напевно, одна з найгуманніших професій в світі, адже стороннім людям потрібно щодня віддавати не тільки свій час і професійні навички, але ще і свою підтримку, душевне тепло. Практично всіх треба пожаліти і вислухати, всім нагадати, коли слід приймати ліки і знову все проконтролювати. Дорогі, найкращі медичні сестри сьогодні приймайте заслужені привітання та найтепліші слова, які тільки можна сказати на вашу адресу. Ви не тільки допомагаєте вилікуватися від хвороби, але ще і буквально прикрашаєте собою лікарняні будні. Нехай у ваших сім’я завжди буде мир і достаток, нехай благополуччя не залишає вас і ваших близьких. Обов’язково бережіть себе, піклуйтеся не тільки про чуже здоров’я, але і своє. Завжди будьте з гарним настроєм і теплою посмішкою, що діє краще будь-яких ліків.

13:42 12.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора