A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Таїровської селищної ради
"Таїровський консультативно-діагностичний центр"

Новини

Приємна новина для мешканців Таїровської громади!

   За дорученням керівництва Таїровської селищної ради розпочато роботи з облаштування майданчику для подальшого встановлення медичного модуля на земельній ділянці, що є комунальною власністю селищної ради. В даному медичному модулі планується розміщення цифрового рентген-апарату та мамографа. Сподіваємось, що найближчим часом це допоможе вам заощадить ваш час та надасть можливість отримати медичні послуги європейського рівня. Усі роботи будуть виконані згідно чинного законодавства та це обладнання не буде нести загрозу навколишньому середовищу. 

13:01 15.05.2023

Стоматологічне протезування у КНП "Таїрoвський КДЦ"

Шановні мешканці Таїровської грамади, з першого травня 2023 року в КНП “Таїровський КДЦ” за адресою: Одеська область, Одеський р-н, с. Лиманка, ж/м "Ульянівка", масив "Радужний", буд. 23, стоматологія починає надавати послуги зі знімного та не знімного протезування зубів.

13:20 20.04.2023

За чисте довкілля

06.04.2023 працівники  "Таїровський консультативно-діагностичний центр", СК "Таїрове" долучились до акції «За чисте довкілля» та День благоустрою територій. Працівники прибрали прилеглу територію та висадили дерева.

12:11 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора